Home » Verzenden en Retourneren

Verzenden en Retourneren.

 

Verzending

Uw bestelling wordt binnen 24 uur  verzonden met track en tracecode.

Met deze code kunt u verzending van uw bestelling volgen. 

U ontvangt uw bestelling de volgende dag. (m.u.v. feest- en zondagen)

 

Retourprocedure:

Uiteraard mag u de producten retourneren indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het product dient ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen na aanschaf geretourneerd te worden waarbij de verzendkosten van de retourzending voor rekening van de klant zijn.

Bij het ruilen van producten betaald DutchUnder de verzendkosten eenmalig waarbij de klant wel de verzendkosten van de retourzending dient te betalen. Wij kunnen helaas niet anders dan deze kosten in rekening te brengen omdat wij zeer scherpe prijzen hanteren en de producten altijd gratis verzenden.

Indien u besluit uw bestelling te retourneren dan verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen naar info@dutchunder.com

Van onze medewerker ontvangt u dan instructies over de retourprocedure. Wij adviseren de verpakking van de bestelde producten goed te bewaren. Artikelen die beschadigd of zichtbaar gedragen zijn worden niet door ons geaccepteerd.

Let op! Steunkousen en (Latex) Waist Trainers, buikbanden en Oordopjes/headsets kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Wij vragen uw begrip hiervoor.