Uw bestelling wordt binnen 48 verzonden via Post.nl met track en tracecode. Met deze code kunt u via de website www.tracktrace.nl uw zending volgen.

 

Retourprocedure:

Uiteraard mag u de producten retourneren indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het product dient ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen na aanschaf geretourneerd te worden waarbij de verzendkosten van de retourzending voor rekening van de klant zijn.

Bij het ruilen van producten betaald DutchUnder de verzendkosten eenmalig waarbij de klant wel de verzendkosten van de retourzending dient te betalen. Wij kunnen niet anders dan deze kosten in rekening te brengen omdat wij zeer scherpe prijzen hanteren en de producten altijd gratis verzenden.

Indien u besluit uw bestelling te retourneren dan verzoeken wij u vriendelijk een email te sturen naar info@dutchunder.com

Van onze medewerker ontvangt u dan instructies m.b.t. de retourprocedure. Wij adviseren de verpakking van de bestelde producten goed te bewaren. Artikelen die beschadigd of zichtbaar gedragen zijn worden niet door ons geaccepteerd.

Let op! Steunkousen en (Latex) Waist Trainers, buikbanden en Oordopjes/headsets kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Wij vragen uw begrip hiervoor. 

Copyright 2019 DutchUnder - Powered by Lightspeed
Bank transfer PayPal iDEAL Visa MasterCard Maestro Bancontact / Mister Cash Bitcoin
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »