Retourprocedure

Uiteraard mag u de producten retourneren indien het product niet aan uw verwachtingen voldoet. Het product dient ongedragen in de originele verpakking binnen 14 dagen na aanschaf geretourneerd te worden waarbij de verzendkosten van de retourzending voor rekening van de klant zijn.

Bij het ruilen van producten vergoedt DutchUnder de verzendkosten eenmalig waarbij de klant de verzendkosten van de retourzending dient te betalen. Wij kunnen niet anders dan deze kosten in rekening te brengen omdat wij zeer scherpe prijzen hanteren.

Indien u besluit uw bestelling te retourneren dan verzoeken wij u vriendelijk het retourformulier via onze website te downloaden, dit formulier in te vullen en samen met uw te retourneren goederen te verzenden naar het adres dat vermeld staat op het retourformulier.

Het product dient ongedragen, ongewassen, onbeschadigd en in de originele verpakking geretourneerd worden. Omdat het ondergoed betreft kunnen wij niet in alle gevallen het product als retour accepteren. U mag het wel passen maar de prodcucten mogen absoluut NIET gedragen worden. Wij adviseren u de verpakking van de bestelde producten goed te bewaren. Artikelen die beschadigd of zichtbaar gedragen zijn worden niet door ons geaccepteerd.

Let op! Steunkousen en (Latex) Waist Trainers, correctiehemden en -shirts, buikbanden en Oordopjes/headsets kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden.

Wij vragen uw begrip hiervoor. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »