i7s Draadloze Bluetooth Oordopjes

€39,95 €17,95 Incl. btw

TWS i7s Earbuds / Airpods / Oordopjes. Draadloze Bluetooth Mini Sport headset met Chargebox voor makkelijk opladen. Universeel voor Android en IOS.

Zeer comfortabele in-ear oordopjes voor dagelijks gebruik, tijdens het autorijden en ideaal voor tijdens het sporten. Oordopjes kunnen apart gebruikt worden zodat je een oor vrij houdt. Hierdoor kun je de i7s de gehele dag dragen en toch alles om je heen horen. Voor perfect stereo geluid draag je ze natuurlijk beiden. 

Meest Recente Bluetooth versie 4.2 en met TWS (True Wireless Sound) met goede bass geluiden. Heel mooie sound!

Draag je nieuwe EarBuds elke dag. Je kunt er muziek mee afluisteren maar ook gesprekken voeren via je Mobile phone. Je voelt ze bijna niet en je vergeet al snel dat je ze draagt. 

De i7s Earbuds zijn voorzien van de nieuwste BlueTooth 4.2 en hebben 360 HD surround sound kwaliteit en smart noise reduction. Functies als Hands Free bellen, telefoonnummer herhaling, volume aanpassing en skippen naar volgende en vorige songs ontbreken niet. 

De i7s earbud is compatible met bijna alle apparaten met Blue Tooth functie en in uw Apple device wordt de batterij weergegeven.

Na het koppelen van de EarBuds met uw BT apparaat kunnen de EarBuds voortaan automatisch verbinding maken met uw BT apparaat. 

Kortom alle opties van de veel duurdere AirPods van Apple maar niet te onderscheiden en ook qua kwaliteit doen deze earbuds niet onder voor de AirPods van Apple. 

Zeer fraai design, lange batterijtijd en snel en slim opladen via de bijgeleverde (!) chargerbox. 

Verzendkosten 2,95 (Nederland) 4,95 (België)

Gratis verzending Nederland vanaf 20 euro!

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »